Vincent de Lusenet

Image
“Optreden met Younique staat garant voor inspiratie, energie en heel veel plezier!”

Opleiding

Frank Sanders Akademie

Ervaring

Na zijn opleiding is Vincent veelvuldig aan het werk gegaan in theater en op tv. Hij heeft diverse rollen mogen vertolken in theatervoorstellingen en musicals zoals o.a. the Beauty and the Beast, Fame (Engelstalige en Nederlandse versie), Footloose, Grease, Honk!, Petticoat en The Full Monty. Voor deze laatste won hij in 2010 een Johnny Kraaijkamp award in de categorie ‘Beste mannelijke bijrol’. Op tv is Vincent te zien geweest in diverse reclame’s en televisieseries zoals Fashion Planet en Moordvrouw.
Hij is leadzanger van diverse bands waaronder de coverbandsensatie JETSET LIVE en toert met zijn eigen acts ‘The curious case of Frank Sinatra’ &‘Les chansons du coeur’ door het land. Naast acteren is Vincent werkzaam als stem acteur en voice over. Zo spreekt hij o.a. de stem in van Peter Pan in de gelijknamige Nickelodeon serie. Vincent geeft regelmatig workshops en masterclasses op het gebied van theater. Als vocal coach is Vincent werkzaam voor Vocal Center.
Vincent probeert in alles wat hij doet altijd het onderste uit zijn eigen en ieders talent te halen, en vindt het belangrijk dat er een goede en veilige sfeer heerst waarbij het plezier ervan spat!

Binnen Younique Entertainment

Zanger