Show op maat

Younique Entertainment is gespecialiseerd in het maken van shows op maat. Door de diversiteit en veelzijdigheid van het team aan artiesten is het mogelijk om een show te creëren die precies voldoet aan uw behoeften. Maatwerk en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop. Hieronder ziet u de verschillende onderdelen waar een show uit is opgebouwd. Onderaan de pagina vindt u een invulformulier waar u uw eigen show kunt samenstellen en vrijblijvend een offerte voor kunt aanvragen. Wij denken graag met u mee!


Invulling Show

Aangepast aan de doelstelling, doelgroep en locatie kunt u zelf een keuze maken uit het aantal artiesten dat u wenst. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaald thema of niet.


Muziek

Younique Entertainment werkt voornamelijk met tape shows. Vaak wordt dit gecombineerd met live muzikanten zoals bijvoorbeeld een violist, accordeonist of piano entertainer. Wenst u een volledige live begeleiding dan kiest u voor de Younique Live Band.


Dans

Binnen het team van Younique Entertainment maken we gebruik van de expertise van choreograaf Terence Bempah. De toevoeging van dans kan zorgen voor een extra dimensie in het geheel. Of het nu gaat om Rock ’n Roll, klassiek of modern, alles is mogelijk.


DJ/VJ

Wilt u tussen de showblokken een muzikale invulling dan kunt u kiezen voor DJ Miss Brown. Het unieke is niet alleen dat haar muziek naadloos aansluit bij de show, maar ook haar kleding. De DJ Booth bevat een flatscreen waarop de mogelijkheid bestaat om een logo dan wel beeldmateriaal te plaatsen. VJ OneSync mixt live de mooiste videobeelden passend bij de show.


Kleding

Younique Entertainment besteedt de grootste zorg en aandacht aan de kostuums. De wereld van de showbizz leent zich als geen ander voor het creatief zijn met verkledingen en prachtige outfits. Of het nu gaat om themashows of één van onze acts, kleding is bij ons altijd the next level.


Visuals

De juiste sfeerbeelden versterken de kracht van de live gezongen teksten. Door middel van een beamer creëren wij een unieke combinatie van vooraf gemonteerde beelden en de performance van de artiesten. Als het gaat om creëren van emotie is dit de ultieme toevoeging.

Klik hier voor een impressie.


Stel uw show samen

Stel hier uw eigen show samen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

GET STARTED

0$
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Uw gegevens
Maak een keuze om verder te gaan

Volgende stap

Gelegenheid


Maak een keuze om verder te gaan

Volgende stap

Show details

Mobiel entertainment op maat tijdens uw event.

Van min. 1 tot max. 6 artiesten. Meer artiesten op aanvraag.

Van min. 0 tot max. 6 dansers. Meer dansers op aanvraag.

ThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThemaThema

Maak een keuze om verder te gaan

Volgende stap

Aanbod

Samenvatting

OmschrijvingInformatieHoeveeheidPrijs
Korting:
Totaal :

Vraag een offerte aan!

“Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent”

-Victor Hugo-