Sebastiano Zafarana

Image
"Plezier on stage staat voorop! Met een voldaan gevoel het podium verlaten en met een grote glimlach weer naar huis, uitkijkend naar de volgende keer dat ik weer mag!"

Opleiding

In Texas heeft Sebastiano diverse muzikale vakken gestudeerd waar hij een belangrijke onderscheiding kreeg met een klassiek zangstuk van Handel. Daarna heeft hij de musicalopleiding aan het conservatorium te Alkmaar gevolgd.

Ervaring

  • Al vanaf zijn 16e maakt Sebastiano deel uit van vele grote, professionele bands en speelde hij in musicals en theatershows als ‘Elisabeth’, ‘Titanic’, ‘Jeans’, ‘Musical in Ahoy’ e.v.a.
  • Nadat Sebastiano zijn theatercarrière op een laag pitje had gezet heeft hij samen met Maaike Widdershoven het zangduo ‘More Than Music’ opgericht. 
  • In 2012 heeft Sebastiano meegedaan aan ‘The Voice of Holland’ Hij werd onderdeel van Team VanVelzen. Helaas moest hij het strijdtoneel te vroeg verlaten, maar de ervaring neemt niemand hem meer af.
  • De laatste 7 jaar was Sebastiano frontman van de bekende, professionele coverband ‘Sesam Sensation’, waarmee hij in binnen- en buitenland avond na avond op de planken stond. Samen met Erik de Zwart en Jeroen Nieuwenhuizen, toerden ‘Sesam’ langs de Nederlandse theaters ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum met de show ’50 jaar Top40 Live’.

Binnen Younique Entertainment

Zanger