Patricia van Lierop

Image
"Een grote diversiteit aan shows, staan in de prachtigste kleding en optreden met topartiesten! Wat is het heerlijk om te zingen bij Younique!"

Opleiding

Patricia heeft een opleiding genoten bij Joop van den Ende Theaterproducties in Amsterdam, waarin ze les kreeg in zang, dans en spel. Daarna heeft ze jarenlang diverse lessen en cursussen gevolgd op het gebied van zang, dans en theater en ontwikkelde zij zich verder met zang in de lichte muziek. Ze volgde diverse stem workshops, verdiepte zich in verschillende zangtechnieken o.a. de CVT- Complete Vocal Technique en volgde de EVT- Estill voice training aan het Conservatorium te Enschede.

Ervaring

  • Ervaring heeft zij o.a. opgedaan op diverse parken, waar ze als zang- en dansentertainster in zeer uiteenlopende shows stond en als actrice in diverse kindertheaterproducties.  Daarnaast was zij jarenlang als zangeres werkzaam bij NME Events o.l.v. Ivo van Leeuwen en stond zij in de vestigingen van Holland Casino’s, in Dinnershows, gala’s en op diverse beurzen en evenementen. 

Binnen Younique Entertainment

Zangeres