Florens Eijkemans

Image
"Het entertainen van een publiek, met heerlijke catchy muziek en fijne collega’s om mee op te treden. Daar staat Younique voor mij voor. Plezier en professionaliteit!”

Opleiding

Florens behaalde in 2010 zijn postacademisch diploma aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, met de voorstelling: “De Vermoorde Onschuld” in regie van Theo Nijland.
In 2010 mocht Florens de Jos Brink Genesius Penning in ontvangst nemen uit handen van Lucie de Lange. De penning is een aanmoediging en stimulans voor een veelbelovende afstudeerstudent.

Ervaring

  • In het theater was hij te zien in “Urinetown – Zeikstad de Musical” & “Sunday in the Park with George” in M-lab, speelde in beide reprise-tours van Dromenjager’s “Woezel en Pip in de Tovertuin” en was te zien in “Land of Hope and Glory” van het Nederlands Komedie Theater
  • Hij trok 3 seizoenen mee met het circus van Stichting CliniClowns in “Circus Boemtata” en mocht een van de vier hoofdrollen vervullen in “Het Meisje van Velsen”, de jubileumvoorstelling van Stadschouwburg Velsen.
  • Florens was zanger en danser in “Kerst met een grote K” van Karin Bloemen, was te zien in “Jeans 25″ en Jeans Magic” van Jeans Theatershows / Stichting The Magic of Jeans.
  • Florens werks als stemacteur aan vele films, series en commercials. Zo is hij te horen in de Nickelodeon series “Mia & Me”, “Alvinnn!!! and the Chipmunks”, “Het Andere Koninkrijk”, “Maggie & Bianca” en de telekids serie “Robocar Poli”.
  • Als presentator was hij werkzaam voor bedrijven als Centraal Beheer, KPN en het Rijksmuseum, Suiker Unie en BBROOD.
  • Daarnaast produceert Florens regelmatig eigen concerten en voorstellingen, waaronder “Floor & Friends”, wat enkele jaren succesvolle voorstellingen bracht en “Florens in Concert”.

Binnen Younique Entertainment

Zanger / Acteur